پزشکیان دوشنبه به ارمنستان سفر می‌کند خطیب: ۷ میلیون گزارش مردمی در جنگ ۱۲ روزه داشتیم وزیر دفاع: برای هرگونه ماجراجویی جدید دشمن آمادگی کامل داریم/تحرکات آنان به‌دقت زیر نظر است عارف: آب طالقان طی هفته‌های آینده به تهران می‌رسد تهران چهارشنبه ۲۲ مرداد تعطیل است؟ دختر شهید سرلشکر باقری: شدت انفجار در حادثه اخیر به حدی بود که گاو صندوق منزل به حیاط همسایه پرتاب شد/ هیچ چیزی از خانه باقی نماند استاندار ایلام: تردد از مرز مهران به ۲ میلیون نفر رسید وزیر کشور: دولت مصمم است اختیارات لازم را به استانداران تفویض کند پزشکیان: کریدور زنگزور آن چیزی نیست که در خبر‌ها بزرگنمایی شده؛ خواسته‌های ایران رعایت شده است مهاجرانی: حذف ۴ صفر از پول ملی به تصویب دولت رسید/پول اصلی، واحد بزرگتر «تومان» و واحد خُردتر «ِقران» خواهد بود تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران

نیمی از وزرای کابینه هفته آینده به مجلس می‌آیند

عضو هیأت رئیسه مجلس گفت: تعداد ۹ نفر از وزرای کابینه هفته آینده برای پاسخ به سؤال نمایندگان و دیگر امورات نظارتی در جلسات کمیسیون‌های مجلس حاضر می‌شوند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۹ - ۲۹ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 20
کد خبر: ۱۴۳۳۶۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسینعلی حاجی دلیگانی عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: تعداد 9 نفر از وزرای کابینه هفته آینده به مجلس می‌آیند.

وی افزود: براین اساس وزرای آموزش و پرورش، امور اقتصادی و دارایی، امور خارجه، ارتباطات و فناوری اطلاعات، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، راه‌ و شهرسازی، دادگستری، نفت و نیرو هفته آینده برای پاسخ به سؤالات نمایندگان و دیگر امورات نظارتی مجلس در کمیسیون‌های تخصصی حاضر خواهند شد.

عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: همچنین در ارتباط با دستور کار جلسات علنی هفته آینده مجلس از میان 6 حقوقدان پیشنهادی توسط رئیس قوه قضاییه در جلسه علنی روز سه‌شنبه چهارم مردادماه سه نفر از حقوقدانان به عنوان اعضای حقوقدان شورای نگهبان از سوی نمایندگان انتخاب خواهند شد.

حاجی دلیگانی خاطرنشان کرد: حقوقدانان پیشنهادی هر کدام 10 دقیقه فرصت دارند تا برنامه و رزومه کاری خود را در صحن مجلس به نمایندگان ارائه کنند. مضافاً اینکه این حقوقدانان در جلسات کمیسیون‌های تخصصی در روز یکشنبه دوم مرداد نیز می‌توانند برای ارائه برنامه‌های خود در مجلس حضور پیدا کنند. 

وی افزود: علاوه بر این در جلسه علنی روز سه‌شنبه چهارم مردادماه چهار فقره درخواست تحقیق و تفحص به رأی نمایندگان گذاشته خواهد شد که از جمله آن می‌توان به درخواست تحقیق و تفحص از ایدرو و ایمیدرو درباره صنعت فولاد اشاره کرد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار